Sol esmorteït i boires més persistents

Néstor GómezActualitzat

L'estabilitat té els dies comptats. S'espera un imminent canvi de temps que arribarà dijous. Caldrà veure la intensitat del canvi de temps, però el que tenim clar és que trencarà la monotonia dels darrers dies i remenarà l'aire de tot el país.

Foto: Boira a Sils, Kim Arredondo

Estabilitat = boires

Les boires tornaran a guanyar terreny per tota la depressió central, des del pla de Lleida fins a Osona. A mesura que el sol agafi alçada les boires es trencaran, però no del tot. S'esperen que siguin persistents a la Noguera i a l'altiplà de la Segarra, s'aixecaran de terra però quedaran en forma de núvols baixos. Fora dels dominis de les boires el temps serà molt assolellat, amb el permís de les teranyines de núvols alts i prims que deixaran el cel blanquinós.

Temperatures contrastades

Un cop més, el fred o fresca matinal contrastarà amb l'ambient suau del migdia. Glaçarà a les valls del Pirineu amb valors lleugerament per sota dels 0 ºC. L'ambient al migdia serà suau i agradable amb valors de fins a 18 ºC al litoral i prelitoral. En canvi, on persisteixi la boira no s'arribarà als 10ºC.

I els propers dies...

Dimecres serà un dia similar al dimarts, però amb més núvols a la tarda, sinònim del canvi de temps que s'acosta. Dijous, canvi de temps per pas d'un sistema frontal que provocarà precipitacions, eliminarà les boires i farà baixar més les temperatures.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut