En les imatges es veu com porten les bosses a la residència del cònsol saudita
En les imatges es veu com porten les bosses a la residència del cònsol saudita
Turquia

Difonen imatges de les bosses on s'hauria transportat el cos mutilat de Khashoggi

Una televisió turca revela imatges de la càmera de seguretat de la residència del cònsol saudita a Istanbul

Actualitzat

Noves revelacions en el cas del periodista Jamal Khashoggi, assassinat al consolat de l'Aràbia Saudita d'Istanbul el 2 d'octubre. La cadena de televisió turca A-Haber ha emès unes imatges en què es veuen tres homes arrossegant cinc maletes i dues bosses negres, dins de les quals hi podria haver els cos esquarterat del periodista. 

Les imatges són de la càmera de seguretat de la residència del cònsol saudita a Istanbul. Com han acabat a mans d'una televisió turca continuarà sent part d'aquesta història de secrets i traïcions.
 


Les restes provindrien del consolat saudita, molt proper, on s'hauria comès l'assassinat i la desmembració. A la residència, les despulles s'haurien dissolt en àcid.

Notícia relacionada: Khashoggi i altres periodistes morts o perseguits, persona de l'any de "Time"

Les bosses negres enllacen amb una altra pista revelada setmanes enrere: les fotografies de l'escaneig a l'aeroport de l'equipatge dels presumptes assassins vinguts de Riad. Allà hi ha les bosses, entre tisores, disfibril·ladors i xeringues. 

El govern saudita primer va negar l'afer, però, després de saber-se que hi ha els àudios de l'interrogatori, tortura i mort, va admetre que havia estat una operació fora de control. Turquia, però, creu que va ser un crim premeditat i que el "comando de la mort" enviat a Istanbul rebia ordres del príncep Mohamed bin Salman.

La policia va escorcollar el consolat i la residència, però no hi va trobar ni un sol indici. 

ARXIVAT A:
Jamal Khashoggi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut