ESPANYOL

Diego López: "Els moments difícils viscuts ens faran més forts en el futur"

Ja disponible "De pares a fills", el tercer capítol de la sèrie "RCDE Inside": un retrat de la unió del vestidor

Redacció Esport3Actualitzat

Capítol tercer i ben especial de la sèrie "RCDE Inside: l'Espanyol, la nostra vida", coproduït pel Departament d'Esports de TV3 i el club blanc-i-blau. "De pares a fills" tracta tant el sentiment perico com una de les claus que ha tingut l'equip de Vicente Moreno per tornar a Primera: l'esperit de família que s'ha viscut al vestidor. L'episodi ho reflecteix amb la germanor entre els jugadors més joves (com Nico Melamed –autor d'un gol providencial a Anduva– inici de la ratxa triomfal) i els capitans, com Leandro Cabrera o Diego López. El veterà porter gallec dona per bons els tràngols viscuts durant la temporada:

Els moments de dificultat viscuts a Segona ens faran més forts en el futur. Els aficionats venien de patir molt i era normal que a l'entorn hi hagués negativisme, però com a professionals ens n'hem sabut aïllar.

"De pares a fills", el tercer capítol de la sèrie "RCDE Inside"

L'ascendent de Vicente Moreno i el cos tècnic sobre el grup també queda reflectit en la figura de Thomas N'Kono. La llegenda camerunesa, ara entrenador de porters, va exercir de patriarca a petició de Moreno. La seva missió? Explicar, en els moments de màxima dificultat, com s'ho va fer l'Espanyol de la temporada 89-90 per adaptar-se a la categoria. Tommy –de qui es recuperen espectaculars parades d'aquell curs– va poder posar un altre gra de sorra per recuperar la categoria:

Això t'ho permet un tècnic que et dona confiança i que veu que la teva experiència pot ser útil. Vicente és un tècnic molt seriós i treballador que no ha sortit gens ni mica de la línia que ha marcat.

El capítol, dirigit per Oriol Vidal i Txus Villanova, ofereix imatges "inside" del vestidor –de nou, amb la col·laboració dels càmeres del club, Jordi Via i Éric Hinojo– i també retrata com han viscut alguns dels treballadors del club i els jugadors de la base un any tan complicat. Imatges i golassos per al record rematats amb un epíleg musical carregat d'emocions.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut