Diego López en un dels seus últims entrenaments amb el R. Madrid (Foto: EFE)
Diego López en un dels seus últims entrenaments amb el R. Madrid (Foto: EFE)
Futbol

Diego López deixa el Reial Madrid per jugar en el Milan

Diego López deixarà el Reial Madrid per jugar en el Milan la pròxima temporada. López firmaria fins al 2018 després de passar el pertinent reconeixement mèdic aquest dilluns. Amb la marxa del porter gallec el debat de qui ha de ser el porter titular del Reial Madrid per la temporada 2014-15 queda reduït a dos noms: Iker Casillas i Keylor Navas.

Actualitzat

Diego López deixarà el Reial Madrid per jugar en el Milan la pròxima temporada. El seu representant, Manuel García Quilón, ha arribat a un acord aquest dissabte al matí amb el vicepresident del club italià, Adriano Galliani. López firmaria fins al 2018 després de passar el pertinent reconeixement mèdic aquest dilluns.

Amb la marxa del porter gallec el debat de qui ha de ser el porter titular del Reial Madrid per la temporada 2014-15 queda reduït a dos noms: el acabat de fitxar Keylor Navas després d'una gran temporada en el Llevat i un excel·lent Mundial al Brasil i la figura del madridisme Iker Casillas, tot i que en un baix moment de forma després de gairebé dues temporades de suplència en la Lliga BBVA.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut