Espanyol

Dídac assegura que la plantilla té recanvis si Víctor Ruiz acaba marxant al Nàpols

L'Espanyol s'ha tornat a entrenar per preparar el partit d'aquest diumenge al camp del Getafe. Al conjunt blanc-i-blau el nom propi continua sent el de Víctor Ruiz, que podria tancar el seu fitxatge pel Nàpols en les pròximes hores. A l'espera de resoldre el seu futur, un altre dels joves del planter espanyolista, Dídac Vilà, ha reconegut que la possible marxa del central es notaria però que l'equip té recanvis de sobres a la plantilla per susbtituir-lo. D'altra banda, aquest divendres s'ha confirmat que Raúl Baena té una lesió de grau u al recte anterior de la cama esquerra que el mantindrà uns deu dies de baixa i per tant està completament descartat per enfrontar-se al conjunt de Míchel al Coliseum Alfonso Pérez.

Actualitzat
El Nàpols ha presentat una oferta formal a l'Espanyol pel jugador de cinc milions d'euros, una oferta que el club ha refusat. Des d'aquesta oferta la situació ha canviat perquè Victor Ruiz i el Nàpols han arribat a un acord, que encara han de tancar, però és un acord que està pactat. L'Espanyol vol tancar l'operació per uns vuit milions d'euros i considera insuficients les ofertes del Nàpols. Aquesta oferta per escrit pot arribar la setmana que ve.

El lateral esquerre de l'Espanyol Didac Vilà ha afirmat aquest divendres després de l'entrenament que l'equip té prous efectius per suplir la possible marxa de Víctor Ruiz. "Ell segueix igual que sempre, donant la cara en cada partit. Si se'n va es notaria perquè és un jugador important, però en aquest equip tenim recanvis de sobres", ha dit el jove futbolistab de Mataró.

La gran incògnita és si Pochettino l'inclourà en la convocatòria pel partit de Getafe o si ja el deixarà descansar i no compta amb ell. I per al partit del diumenge al Coliseum Alfonso Pérez, el tècnic argentí no podrà comptar amb Raúl Baena, a qui han fet una ressonància magnètica que ha confirmat la lesió de grau u al recte anterior de la cama esquerra. Baena podria estar una setmana de baixa.


Anar al contingut