Diàleg, seguretat i feminisme, eixos del segon dissabte de campanya del 26M

RedaccióActualitzat

El líder d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, espera poder parlar amb Pedro Sánchez dimarts, dia en què es constituiran les Corts Generals. Junqueras ha assegurat que, tot i estar a la presó, això no altera la voluntat de dialogar amb tothom. El president dels republicans ho ha dit des de Soto del Real, en una roda de premsa que ha fet abans de participar en un acte de campanya a Sant Vicenç dels Horts, el seu municipi.

En l'últim cap de setmana de campanya per a les europees i les municipals del 26 de maig, Forn demana retornar al diàleg. Collboni exposa el pla de seguretat. Colau exhibeix suport internacional. Bou carrega contra els okupes. Saliente defensa la candidatura amb més dones. I Valls acusa de racistes els independentistes.

 

A la tarda, Collboni ha explicat que vol Barcelona com a capital dels drets LGTBI i Valls ha fet propostes per a una ciutat oberta. Carles Puigdemont demana portar la força de l'u d'octubre a Europa, per defensar la democràcia.

Colau proposa la bicapitalitat cultural de Barcelona. Bou és contrari a tancar les discoteques del port. I la CUP fa una crida a no abaixar la guàrdia contra la corrupció. 

<iframe src="https://www.ccma.cat/video/embed/5858006/" allowfullscreen scrolling="no" frameborder="0" width="500px" height="281px"></iframe>

ARXIVAT A:
Eleccions municipals 26M
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut