Diada de màxims de la Vella de Valls i els Castellers de Vilafrança a l'Arboç

Les dues colles sumen quatre gammes extres a una setmana de la Diada de Sant Fèlix

Agustí FornéActualitzat

Si alguna Universitat, algun dia, es decideix a explicar què és un 2 de 8 sense folre, haurà d'ensenyar, sens dubte, el que ha descarregat avui la Colla Vella dels Xiquets de Valls a la diada de la Festa Major de l'Arboç. Senzillament, espectacular el domini dels rosats en un castell tan fràgil, tan tècnic, tan difícil.

Segon castell de màxima dificultat d'avui: el 4 de 9 amb folre i pilar. Sense problemes, el tercer de la temporada. També han descarregat el dotzè 3 de 9 amb folre  i han acabat completant el pilar de 7 amb folre. En menys de 24 hores, 5 castells de gamma extra, i no pas dels bàsics, descarregats. A 5 dies de Sant Fèlix, a hores d'ara, la Vella sembla capaç de tot.

El 3 de 10 amb folre i manilles era la prioritat d'avui dels Castellers de Vilafranca. Volien arribar a la seva festa major amb el castell descarregat, però no ha pogut ser. Això sí, l'han carregat i podran dir que és l'única colla que ha fet castells de 10 aquesta temporada.

Però, si el que van fer a Vilanova, per la festa major semblava que el tenien descarregat, el d'avui, no. L'han hagut de treballar per fer l'aleta, però la descarregada era indefensable.

Els Verds han tornat a demostrar que tenen la mà trencada amb el 2 de 9 amb folre i manilles. L'han descarregat per quarta vegada consecutiva aquesta temporada i aturant alguna sacsejada considerable. Han completat l'actuació descarregant el 4 de 9 amb folre i un pilar de 7 amb folre.

Després de la caiguda inesperada d'ahir, la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona no ha volgut arriscar. Ha descarregat sense problemes el 3 i el 4 de 9 amb folre, un quatre de vuit amb el pilar i un pilar de 7 amb folre.

La colla amfitriona, els Minyons de l'Arboç, estan a un altre nivell. El mes destacat de l'actuació d'avui ha estat el primer 3 de 7 que descarreguen enguany.

ARXIVAT A:
Castellers
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut