Dia 10: Campanya des de la presó i visita de Ciutadans al poble de Dolors Bassa

Oriol Junqueras i Raül Romeva demanen la màxima mobilització el 28A des de la presó de Soto del Rea, des d'on han participat per primera vegada en un míting a través de videoconferència

RedaccióActualitzat

Des de Cambrils, primera intervenció en un míting d'Oriol Junqueras i Raül Romeva. Des de la presó de Soto del Real i a través de videoconferència, els candidats d'Esquerra han demanat als catalans que es mobilitzin i vagin a votar a les eleccions del 28 d'abril. El líder dels republicans ha assegurat que els vots a Esquerra els faran lliures.

A Torroella de Montgrí, poble de Dolors Bassa, Inés Arrimadas assegura que un govern de Ciutadans mai concedirà l'indult als presos independentistes. A una setmana de les eleccions, els partits fan una crida als indecisos perquè facin vot útil.

El cap de llista de Junts per Catalunya a Tarragona, Josep Rull, ha avisat Pedro Sánchez que NI demanaran perdó NI renunciaran a l'1 d'octubre. Rull ho ha dit en el seu primer míting des de la presó de Soto del Real. L'exconseller ha afirmat que les eleccions no les poden guanyar els partits del 155.

ARXIVAT A:
Eleccions 28A
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut