Detinguts un pare i els seus dos fills per la mort de l'home trobat al pantà de Boadella
Mossos d'Esquadra al pantà de Darnius-Boadella, el 24 de novembre
Llinars del Vallès

Detinguts un pare i els seus dos fills per la mort de l'home trobat al pantà de Boadella

Segons els Mossos, el mort, un ciutadà rus de 55 anys que constava com a desaparegut, coneixia els detinguts i s'havia allotjat a casa seva

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes acusats d'estar relacionats amb la mort d'un home trobat al novembre al pantà de Darnius-Boadella, a l'Alt Empordà.

Els homes, un pare i els seus dos fills, els van detenir la nit de dimecres a dijous a Llinars del Vallès i Sant Antoni de Vilamajor, al Vallès Oriental.

 


 

Els fills haurien ajudat el pare

Segons han explicat els Mossos, el pare seria qui hauria mort l'home en una baralla, i els fills l'haurien ajudat a portar el cos fins al pantà amb una furgoneta.

El cos el van trobar uns pescadors, el diumenge 24 de novembre, al pantà de Darnius-Boadella, mig submergit, lligat amb pedres i amb signes de violència.

 

Desaparegut a Llinars del Vallès

L'autòpsia va confirmar que l'home havia mort el dissabte 23 per una pallissa. Del cas se'n va encarregar el jutjat 1 de Figueres, i es va engegar una investigació per esbrinar-ne la identitat.

A principis de gener, els Mossos van fer públic que havien identificat el mort: era un ciutadà rus de 55 anys que constava com a desaparegut. La família havia explicat que l'últim lloc on sabien que havia estat era a Llinars del Vallès, a casa d'uns compatriotes.

 

Càmeres de vigilància i telefonia mòbil

En paral·lel, van analitzar les imatges de les càmeres de videovigilància dels accessos al pantà i les dades de les antenes de telefonia de la zona.

Finalment, un mes després, han detingut l'home que l'havia acollit a casa seva, al novembre, com a principal sospitós d'haver-lo matat. Els seus fills haurien reconegut als Mossos que van acompanyar el seu pare fins al pantà.

Anar al contingut