La policia espanyola intervenint els objectes de la banda
La policia espanyola intervenint els objectes de la banda (EFE)
Barcelona / Girona

Detinguts tres membres d'una banda que explotava sexualment dones d'origen sud-americà

Les dones oferien serveis sexuals a través d'anuncis controlats per l'organització

RedaccióActualitzat

La policia espanyola ha detingut tres membres d'una xarxa acusats d'explotar sexualment dones d'origen sud-americà a diferents poblacions de França. Les detencions s'han fet a Barcelona i Girona, fruit de la coordinació amb la policia francesa. Segons ha informat el cos policial en un comunicat, en la mateixa operació també s'han detingut dos membres del grup a França.

La investigació va començar al gener quan els agents van rebre una sol·licitud de col·laboració enviada per França sobre una trama dedicada a traficar amb persones. La banda tenia una pàgina a internet des d'on les dones oferien serveis sexuals a través d'anuncis controlats pels membres de l'organització.

Posteriorment, els presumptes proxenetes portaven les noies fins als hotels dels municipis de França on exercien la prostitució.

La xarxa feia passar les noies per turistes i les canviava sovint de localització. També passaven una estada de dos o tres setmanes a l'hotel per evitar qualsevol tipus de sospites.

En els dos escorcolls efectuats a Barcelona i Girona s'han intervingut quatre ordinadors portàtils, tres tauletes, tres discos durs, vuit memòries externes, 25 telèfons mòbils, 17 targetes SIM, 13 targetes de crèdit i 20.600 euros en efectiu.

Anar al contingut