Objectes que utilitzaven els lladres per obrir panys (Mossos d'Esquadra)
Objectes que utilitzaven els lladres per obrir panys (Mossos d'Esquadra)
Granollers

Detinguts tres lladres que utilitzaven clips i estampes per obrir panys

Feien servir aquests objectes per entrar als domicilis amb el mètode de la radiografia

RedaccióActualitzat

Detinguts "in fraganti" a Granollers tres lladres que utilitzaven clips dels cabells i estampes religioses per obrir panys. Són tres homes de 60, 44 i 37 anys, veïns de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat.

Dimarts, uns mossos que patrullaven per Granollers van veure tres persones que s'acostaven a un bloc de pisos amb actitud vigilant. Un d'ells va obrir la porta fent servir una estampeta i va entrar a l'interior de l'edifici. Els altres dos es van quedar a fora vigilant.

Quan van detectar la presència de la policia, els dos homes de fora van avisar el de dintre i van fugir cap a l'estació.

Pel camí, van amagar en uns matolls els estris que havien utilitzat per obrir la porta: estampes religioses, plàstics rígids i clips dels cabells que feien servir per obrir panys. També es van desfer de marcadors de plàstic utilitzats per assenyalar en quin moment del dia hi ha moviment a l'habitatge.

 

Finalment, els agents van poder detenir els lladres a l'estació de tren. Quan els van escorcollar, van trobar dos clips dels cabells enganxats amb una goma dins un paquet de mocadors de paper. També els feien servir per obrir determinats panys.

 

Dimecres van passar a disposició judicial i el jutge els va deixar en llibertat amb càrrecs. Es creu que podrien estar relacionats amb altres robatoris en la mateixa zona.

 

Anar al contingut