Detinguts per robar una bossa amb joies per valor de 237.000 euros a l'aeroport del Prat

Els lladres, que acumulen 47 detencions, van distreure la víctima a l'aparcament de la Terminal 2 mentre descarregava el cotxe i li van sostreure la bossa

RedaccióActualitzat

Dos detinguts acusats de robar una motxilla amb objectes valorats en 237.000 euros a l'aeroport del Prat de Barcelona. Els lladres van distreure la víctima, un representant de joies, a l'aparcament de la Terminal 2 mentre descarregava el cotxe i van aprofitar-ho per endur-se-la.

 

Segons informen els Mossos, es van endur la motxilla de l'interior del vehicle, que contenia 5.000 euros, un ordinador portàtil, un disc dur, ulleres de sol i un mostrari de joies.

A partir dels vídeos gravats per les càmeres de seguretat de l'aparcament, els agents van identificar els lladres com a delinqüents habituals que actuen a l'aeroport i els van detenir divendres 30 de juny a la nit a l'avinguda del Paral·lel.

Els arrestats acumulen nombrosos antecedents, concretament 47 detencions per delictes contra el patrimoni.

 

Distreuen les víctimes per sostreure les seves pertinences

El "modus operandi" utilitzat per aquests dos homes consisteix a distreure a les víctimes quan estan carregant o descarregant el seu vehicle dient-los que el cotxe que acaben de llogar té algun desperfecte.

Normalment, els lladres no duen cap equipatge i, en cas de portar-lo, acostumen a ser bosses grans, buides i de fàcil obertura, on poden amagar els objectes robats. També acostumen a actuar en grup coordinadament i mantenint un contacte visual i comunicant-se per telèfon mòbil o bé amb gestos per detectar possibles víctimes.

Un cop fet el robatori, abandonen ràpidament l'aeroport.

 

Consells de seguretat dels Mossos 

A l'aeroport, al tren o en àrees de descans de les autopistes, controleu en tot moment les vostres pertinences i desconfieu de les persones que s'acostin amb clares intencions de distreure-us.

Si esteu carregant o descarregant maletes al vostre vehicle, vigileu les bosses i, en cas que pugueu, feu-ho sempre amb alguna persona de confiança que us ajudi.

Si sou testimonis d'un furt o robatori a través d'aquest "modus operandi", truqueu al 112

ARXIVAT A:
AeroportsMossos d'Esquadra
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut