L'actor Luis Lorenzo (EFE)

Detinguts l'actor Luis Lorenzo i la seva parella per matar una tieta d'ella enverinant-la

La investigació de la Guàrdia Civil va començar arran de les sospites del germà de la víctima sobre les causes de la seva mort

RedaccióActualitzat

L'actor Luis Lorenzo, conegut per treballar en sèries com "La que se avecina" o "El comisario", ha estat detingut, juntament amb la seva dona, a la localitat madrilenya de Rivas Vaciamadrid, com a suposats autors de l'assassinat, per enverinament, d'una tieta d'ella, una dona de 85 anys, per cobrar-ne l'herència.

Lorenzo i la seva dona han passat a disposició judicial aquest divendres al matí, en el jutjat de guàrdia d'Arganda del Rey, també a Madrid, que ha declarat el cas sota secret de sumari i els ha deixat en llibertat amb mesures cautelars.

El jutge els ha retirat el passaport i els ha ordenat comparèixer setmanalment en el jutjat.

La investigació del cas, que continua oberta, va començar fa mesos, després de la mort de la dona, el juny de l'any passat, arran de les sospites del germà de la víctima.

La defunció, que va tenir lloc en el domicili del matrimoni, va ser, suposadament, per demència, però el germà de la dona va dubtar-ho i va demanar una autòpsia.

Els forenses van trobar dosis molt altes de dos metalls pesants en el cos de la dona, segons ha informat El Confidencial, que també explica que poc abans de morir va canviar el testament.


Inicis al costat de Carrà i Rey

Lorenzo, nascut als anys seixanta, va començar la seva carrera professional davant les càmeres el 1992, al costat de la cantant italiana Raffaella Carrà, en el programa "Hola Raffaella", de Televisió Espanyola. 

Després va acompanyar Bárbara Rey en el programa "Esto es espectáculo". 

Més tard va actuar en diverses sèries, com "Homicios", "Hospital Central" o "El comisario".

La primera dècada d'aquest segle va participar en els programes "La isla de los famosos" i "Supervivientes".

A "La que se avecina", el seu últim treball a la televisió, hi interpretava el personatge anomenat Ferran Barreiros.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut