Imatge d'arxiu de plantes de marihuana
Imatge d'arxiu de plantes de marihuana
Barcelona

Detinguts els responsables d'una associació cannàbica per vendre haixix i marihuana a menors d'edat

Aprofitaven el marc legal que emparava l'entitat per vendre haixix i marihuana a menors que acudien al local

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut els tres responsables de l'Associació Cannàbica Skun Project, situada al carrer Calàbria de Barcelona, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues per vendre haixix i marihuana a menors d'edat.

Segons la policia catalana, els responsables d'aquesta associació aprofitaven el marc legal que emparava a l'entitat, inscrita en el Registre d'Associacions de la Direcció general de Dret i Entitats Jurídiques, per vendre estupefaents a menors d'edat que acudien al local perquè sabien que no els posarien problemes per aconseguir-los.

La investigació va començar al març després que una mare denunciés que el seu fill presentava una actitud molt hostil cap a la família i ho atribuïa al consum d'haixix, després de descobrir que era soci d'aquest club.

Els agents van acudir a l'establiment i van detenir els tres responsables del club, on van intervenir haixix i documentació d'interès per a les gestions policials. Entre aquesta documentació destaca un llistat de socis, entre els quals hi ha menors d'edat. Segons els estatuts d'aquestes associacions, està totalment prohibit tenir tractes amb aquest col·lectiu.

Anar al contingut