Imatge d'una clau penjant d'un pany
Retingut a casa seva
Barcelona

Detinguts dos veïns de Barcelona acusats de retenir durant una setmana el propietari del pis on vivien

Els llogaters li van prendre la documentació, personal i bancària, i les claus del pis. Els fets van passar al barri de la Marina del Port

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut un home de 38 anys i una dona de 34 acusats de retenir il·legalment durant almenys una setmana i en condicions d'insalubritat el propietari d'un pis del barri de la Marina del Port de Barcelona. El propietari havia llogat dues habitacions de casa seva a la parella.

Segons el relat del propietari, un home de 68 anys, quan els llogaters van deixar de pagar, van acordar que ells s'encarregarien de comprar el menjar i del manteniment de les habitacions. Tot i això, els llogaters el van tancar a la seva pròpia habitació, d'on no el van deixar sortir. Es van apoderar de la seva documentació, les seves llibretes bancàries i les claus del pis i van baixar i bloquejar les persianes perquè no pogués demanar auxili. També el van amenaçar de mort si denunciava a algú la seva situació.

Els llogaters van ser arrestats aquest dilluns després que un veí alertés que sentia crits d'auxili des de l'habitatge, proferits pel propietari del pis. Els agents el van trobar molt alterat i espantat i, després de rebre atenció mèdica al mateix lloc, es van quedar al pis, fent companyia al propietari de l'habitatge fins que els llogaters van aparèixer, de matinada. En aquell mateix moment, l'home els va identificar i els va denunciar. A més, en una de les habitacions del pis, van trobar una plantació de marihuana i la instal·lació necessària per al cultiu massiu, amb instal·lació elèctrica, llums de fotocultius i revestiment aïllant a les parets.

Els detinguts estan acusats dels delictes d'amenaces, coaccions i detenció judicial.


 

 

Anar al contingut