Badalona

Detinguts dos lladres mentre robaven en una joieria de Badalona amb el sistema d'encastar el vehicle a la persiana de l'establiment

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos lladres mentre robaven amb força en una joiera de Badalona. Els van atrapar in fraganti diumenge a les sis del matí, després de rebre una trucada d'un testimoni dels fets. Els lladres havien encastat un vehicle contra la persiana de la joieria i havien deixat el turisme amb els llums encesos i la porta oberta. Al costat tenien un cabàs on havien deixat les joies robades, valorades en 90.000 euros. Els acusats, de 34 i 21 anys, veïns de Sant Adrià de Besòs i de Montcada i Reixac, passaran a disposició judicial en les pròximes hores.

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra van sorprendre els lladres quan sortien de la joieria, després de rebre la trucada d'un testimoni que alertava que havien encastat un cotxe contra la persiana de la joieria, que és al passatge de la Salut del municipi. Els lladres havien deixat el turisme amb els llums encesos i la porta de l'establiment oberta.

Quan els agents hi van arribar, es van trobar un dels detinguts a fora de la botiga, ajupit al costat de l'entrada, mentre l'altre intentava sortir de l'establiment. Al costat tenien un cabàs, ple de joies i rellotges robats, valorats en 90.000 euros.

Els acusats, de 34 i 21 anys, veïns de Sant Adrià de Besòs i de Montcada i Reixac, ja tenien antecedents per fets similiars. De moment, són a les dependències policials i està previst que passin a disposició judicial en les pròximes hores.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut