Pla general d'algunes de les bigues de ferro que havien robat els detinguts a l'Espluga de Francolí i que van recuperar els Mossos. Imatge…
Pla general d'algunes de les bigues de ferro que havien robat els detinguts a l'Espluga de Francolí i que van recuperar els Mossos. Imatge del 19 d'abril del 2021 (horitzontal)

Detinguts dos homes a Montblanc per tres robatoris amb força

ACN L'Espluga de Francolí .-Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes com a presumptes autors de tres robatoris amb força. Tenen 24 i 28 anys i són veïns de Montblanc i l'Espluga de Francolí. Se'ls relaciona amb tres robatoris amb força al magatzem d'una empresa de la partida Riu Sec de l'Espluga de Francolí d'on es van endur material i bigues de ferro. Els fets van passar la matinada del 30 de març i el 4 i 9 d'abril. Els objectes robats s'havien venut a empresa de reciclatge de ferralla. La setmana passada es va identificar i detenir els dos lladres i es va recuperar part del material sostret, que s'ha tornat al seu propietari. Els dos arrestats van passar divendres a disposició del jutge de guàrdia de Valls, que n'ha decretat la llibertat amb càrrecs.

Anar al contingut