Quatre menors detinguts per robar en un basar asiàtic i agredir-ne els propietaris
Comissaria dels Mossos d'Esquadra del Vendrell (Foto: Google Street View)
El Vendrell

Detinguts 4 menors per robar en un basar i agredir-ne els propietaris per motius d'odi

Els Mossos els acusen de robatori amb violència i intimidació i un delicte d'odi, perquè també van insultar els propietaris del local fent referència al seu origen

RedaccióActualitzat

Van assaltar un basar del Vendrell dues vegades i van agredir-ne els propietaris, d'origen asiàtic, mentre els insultaven i proferirien comentaris despectius de tota mena contra la seva procedència. A més a més, van aprofitar per robar alguns objectes dels establiments.

Un grup de joves va fer exactament això els passats dies 22 i 23 d'agost. Els Mossos d'Esquadra n'han detingut quatre: els dos líders del grup el 15 de setembre i dos més divendres passat.

Estan acusats de robatori amb violència i intimidació i un delicte contra l'exercici de drets fonamentals i llibertats públiques. Els investigadors creuen que van actuar motivats per l'odi vers l'origen cultural i geogràfic de les víctimes.

Un d'ells va ingressar en un Centre de Justícia Juvenil i l'altre va quedar en llibertat. Seguint les instruccions de la Fiscalia de Menors, els dos restants, també amb responsabilitat penal, van ser detinguts i posats en llibertat dimarts i divendres passat.

 

ARXIVAT A:
Delicte d'odiMossos d'Esquadra
Anar al contingut