Callosa d'en Sarrià

4 detinguts a Alacant per una agressió sexual en grup a una noia la nit de Cap d'Any

La Guàrdia Civil va intervenir a un dels detinguts un vídeo de 5 minuts de durada amb imatges de l'agressió

RedaccióActualitzat

Presó provisional per als quatre joves d'entre 19 i 24 anys detinguts com a suposats autors de l'agressió sexual a una noia de 19 anys a Callosa d'en Sarrià, al País Valencià. L'agressió hauria passat la nit de Cap d'Any.

La matinada del dia 1, una veïna de la localitat alacantina va trucar a la policia alertant que en el soterrani del seu immoble hi havia quatre individus amb una jove seminua.

Quan van arribar, els agents van comprovar que la jove estava beguda i possiblement sota els efectes d'alguna droga, i uns dels detinguts abusava d'ella en aquell precís moment.

La Guàrdia Civil va intervenir a un dels homes un vídeo de cinc minuts de durada amb imatges de l'agressió.

La víctima va ser traslladada d'urgència a l'Hospital Marina Baixa de la Vila Joiosa per ser sotmesa a un reconeixement mèdic i rebre atenció psicològica.

 

 

Dos dels homes coneixien la víctima, i un altre, de 22 anys, té antecedents per violència de gènere i abusos sexuals a una menor.

Durant la investigació del cas, la Guàrdia Civil ha localitzat una altra dona, que també hauria patit abusos sexuals, el mes d'octubre, per part d'aquest mateix home.

El jutge ha decretat presó provisional sense fiança per a tots els detinguts als quals acusa d'un delicte d'agressió sexual, dos delictes d'abusos sexuals i un delicte contra la intimitat.

Aquestes detencions s'han sabut la mateixa setmana que la justícia ha desestimat l'ingrés a presó dels cinc membres de La Manada.

 

Notícia relacionada: Dos detinguts com a presumptes autors de l'agressió sexual a una menor a Borriana

 

ARXIVAT A:
Agressió sexualLa Manada
Anar al contingut