Quatre detinguts per l'atracament a punta de pistola en una joieria de Castelldefels

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones relacionades amb l'atracament de dilluns a punta de pistola en una joieria del centre comercial Ànec Blau de Castelldefels. Es tracta de quatre homes de nacionalitat xilena, amb antecedents pels mateixos fets.

Sembla que són les 4 persones que van protagonitzar el robatori al centre comercial Ànec Blau. Els Mossos han confirmat la detenció de les quatre persones: dues de les quals, en col·laboració amb la Policia Nacional a Madrid i la Policia Local de Sant Boi de Llobregat.

En un primer moment, els mossos han informat que eren dos, els detinguts, però poc després han confirmat que s'havien detingut quatre persones en relació amb l'atracament de la joieria.

L'atracament es va cometre dilluns. Clients i empleats no es podien creure el que veien i alguns ho van gravar amb el mòbil. Fins i tot, un mosso que es trobava fora de servei en una perruqueria pròxima va intentar reduir-los, però després de fer dos trets a l'aire els atracadors van aconseguir fugir.

 

Anar al contingut