Girona

Detingut un veí de Palafrugell acusat d'haver simulat el seu segrest

L'home, de 45 anys, pretenia que la seva companya pagués 5.000 euros pel suposat rescat. La dona va ser qui va alertar els Mossos d'Esquadra.

RedaccióActualitzat

Un veí de Palafrugell de 45 anys ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra acusat de simular el seu segrest. La seva dona va ser qui va alertar els Mossos, que sospiten que l'home pretenia que la seva companya pagués 5.000 euros pel seu suposat rescat.

La policia investiga els fets que van tenir lloc la nit de divendres passat, quan l'home va enviar diversos missatges a la seva companya. Afirmava que uns suposats delinqüents a qui devia diners el tenien segrestat a ell i a un company seu en un pis de Palamós. Li deia que havia de portar els diners a una benzinera perquè si no els dispararien un tret.

La dona va alertar els Mossos d'Esquadra, que van organitzar un ampli dispositiu de recerca que va donar resultat. A les tres de la matinada van localitzar el cotxe de la suposada víctima circulant lliurement per Palamós.

L'home va insistir a la policia sobre el seu relat dient que l'havien tingut retingut i que l'estaven vigilant. Però els agents van comprovar que el pis on presumptament encara tenien segrestat el seu amic hi viu una parella d'avis que no sabia res dels suposats fets.

Al final l'home va reconèixer que s'ho havia inventat tot per problemes econòmics. L'home ha quedat en llibertat amb càrrecs a l'espera del judici.

Anar al contingut