Santa Coloma de Gramanet

Detingut un traficant que fiava cocaïna i després extorsionava els clients

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Santa Coloma de Gramenet un traficant que fiava la cocaïna que venia. Com que els clients els era molt fàcil aconseguir la droga, cada cop hi eren més addictes. Però quan acumulaven deutes d'uns 10.000 euros, el detingut els amenaçava que explicaria la seva addicció als seus familiars. Els afectats es veien obligats a donar-li objectes personals de valor per pagar el deute.

Actualitzat
Així hauria aconseguit tres cotxes, dues motos de gran cilindrada i nou GPS, entre altres aparells electrònics. La policia el va detenir al seu domicili de Santa Coloma de Gramenet, on van trobar 75 grams de cocaïna i estris per tallar la droga i pesar-la.

La investigació va començar l'any passat. Una dona va denunciar que el seu fill tenia un deute de 12.000 euros amb aquest individu per la compra de droga. Els investigadors van començar a aprofundir i van contactar amb altres clients fins que el van poder arrestar. Després de passar a disposició judicial, l'home, de 40 anys, ha ingressat a la presó acusat dels delictes de tràfic de drogues, amenaces i coacció.
Anar al contingut