Imatge de recurs d'una detenció per part dels Mossos d'Esquadra (Mossos d'Esquadra)

Detingut un menor per l'agressió homòfoba amb un cop de puny a un noi a Calafell

Els fets van tenir lloc el 23 de desembre al Passeig Marítim de Calafell

RedaccióActualitzat

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria del Vendrell van detenir aquest dimarts un menor d'edat per una agressió homòfoba a Calafell. Se l'acusa de dos delictes: un contra l'exercici dels drets fonamentals i llibertats públiques i l'altra de lesions.

Segons la policia catalana, els fets van tenir lloc el 23 de desembre al Passeig Marítim de Calafell, quan el detingut va demanar un cigarret a la víctima. Un cop va accedir a donar-li el tabac, el detingut li va exigir que li donés més cigarrets, motiu pel qual els amics de la víctima li van recriminar la seva actitud.

Tot seguit el detingut va insultar-lo per la seva condició sexual i li va propinar un cop de puny al nas. Com a conseqüència, la víctima es va marejar i va haver de rebre atenció sanitària al Centre d'Atenció Primària (CAP).

Després de l'agressió, l'individu va fugar-se. "Tant la víctima com els amics que l'acompanyaven van tenir clar des d'un principi que l'autor de les lesions la va escollir per la seva estètica i condició sexual, ja que autor i víctima no es coneixien", expliquen els Mossos a través d'un comunicat.

En llibertat amb càrrecs

La investigació dels Mossos va cloure aquest dimarts amb la detenció de l'agressor, que després de declarar davant de la Fiscalia de Menors, va quedar en llibertat amb càrrecs.

L'Observatori contra l'Homofòbia ja va denunciar el cas. Segons el seu registre, en aquest 2022 ja hi hauria 31 agressions per LGTBI-fòbia a Catalunya.

 

ARXIVAT A:
HomofòbiaLGTBIQ+
Anar al contingut