Imatge d'arxiu de La Manada
Imatge d'arxiu de La Manada
Sevilla

Detingut un membre de La Manada per intent de robatori i agressió

Actualitzat

La Policia Local de Sevilla ha detingut aquest dimecres al vespre Ángel Boza, un dels membres de La Manada, per un intent de robatori i agressió en un centre comercial de la capital andalusa. Boza hauria sostret presumptament unes ulleres de sol i hauria intentat atropellar els vigilants de seguretat.

Fonts policials han confirmat l'agressió i han indicat que la detenció s'ha fet després de l'avís d'una treballadora d'una botiga d'un centre comercial del barri de Nervión. Segons sembla, presumptament Boza hauria intentat atropellar amb el seu vehicle dos vigilants del centre comercial que l'havien enxampat robant les ulleres de sol.

Els agents de seguretat privada han perseguit Boza fins a l'aparcament on tenia estacionat el vehicle. En comptes de fer cas de les indicacions dels vigilants, Boza els ha envestit amb el cotxe. Dos agents s'han fet lesions i necessitaran assistència mèdica, tot i que el seu estat no és greu. Els responsables del centre comercial han comunicat els fets a la Policia Local, que ha detingut Boza quan l'han localitzat prop dels Jardins de Murillo.

Boza té antecedents per conduir begut i li havien retirat en dues ocasions el permís de conduir. Va ser el 2014 i el 2016, però fa pocs dies Boza va retirar personalment el seu carnet de conduir de les dependències judicials. L'acusat es troba en dependències policials per a les diligències oportunes.

 

ARXIVAT A:
La ManadaJudicial
Anar al contingut