Santander

Detingut un matrimoni per maltractaments a la seva filla de 5 anys

Un matrimoni, domiciliat a Comillas, a Santander, va ser detingut el dia 19 com a suposats autors d'un delicte de maltractaments continuats a la seva filla de 5 anys, que està ingressada a la Residència Cantabria amb hematomes i ferides múltiples. Els detinguts van reconèixer haver-li donat cops amb la mà, un cinturó i una sabatilla per haver sortit de casa sense permís i jugar amb uns nens. També van reconèixer haver-ho fet en altres ocasions.

Actualitzat
Efectius del Servei d'Atenció a la Família (SAF) es van presentar el passat dimarts a la Residència a petició dels Serveis Socials de Cantàbria per retirar als pares la custòdia de dos menors, de 5 i 2 anys. Un cop allà van assabentar-se que la nena de cinc anys tenia hematomes i ferides diverses per tot el cos, a més de cicatrius antigues, i van detenir la parella.

Els pares, Fernando F.G., de 32 anys, i Olena M., de 28, van declarar que el dia 16 a la tarda van deixar castigada la nena casa per no fer les feines, mentre ells anaven a comprar, i quan van tornar la van trobar jugant amb criatures amb les quals els pares no volien que estigués.

Segons les seves declaracions, llavors el pare li va donar cops amb la mà i, després, a casa, tots dos li van continuar colpejant-la amb la mà, una sabatilla i un cinturó. També han dit que altres vegades li han donat cops i que no l'havien dut al metge perquè la nena no es queixava. Els detinguts, que no tenen antecedents, estan a disposició judicial.

Anar al contingut