Imatge d'arxiu d'un Mosso d'Esquadra en una operació policial.
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.
Barcelona

Detingut un matrimoni acusat d'estafar 31.500 euros en hotels de luxe de tot l'estat

Durant l'estada als establiments, la família feia despeses d'imports molt elevats i a l'hora de pagar les targetes de crèdit no tenien fons per a poder abonar la factura de l'hotel.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut un matrimoni acusat d'estafar 31.500 euros en hotels de luxe de tot l'estat. Concretament, dos hotels de Vigo, dos de Madrid, un a Lloret de Mar, un a Pineda de Mar i un a Barcelona. L'últim hotel va ser el que va permetre detenir el matrimoni.

El matrimoni, de 34 i 39 anys respectivament, viatjava amb les seves dues filles menors d'edat i sempre utilitzava el mateix "modus operandi". La parella presentava als hotels tan sols la documentació de la dona al·legant que havien estat víctimes d'un robatori i, per tant, no podien aportar res més. Durant l'estada als establiments, la família feia despeses elevades i a l'hora de pagar, les targetes de crèdit no tenien fons per abonar la factura de l'hotel.

La família es comprometia a fer una transferència bancària internacional al compte corrent de l'hotel. Fins i tot, el matrimoni havia arribat a mostrar el resguard de la transferència, probablement falsificat. Això permetia a la parella disposar d'un parell de dies de marge per preparar les maletes i marxar del lloc sense pagar.

La investigació policial va començar el 25 de juliol quan els responsables d'un hotel de Barcelona van alertar que tenien la sospita que una família allotjada des de feia uns dies no abonaria l'estada que ja rondava els 15.000 euros.

El dia de la detenció, els agents van escorcollar les dues habitacions de l'hotel de Barcelona i el vehicle amb el qual es desplaçaven. El matrimoni acumulava una gran quantitat d'objectes dels set hotels perjudicats. El matrimoni, que va ser detingut per set delictes d'estafa, una falta de furt i quatre faltes d'apropiació indeguda, es troba en llibertat amb càrrecs a l'espera del judici.
Anar al contingut