Còrdova

Detingut un lladre mentre volia cobrar els dècims de loteria que havia robat en un bar

Mai tenir sort havia tingut conseqüències tan desafortunades. I si no, que els ho expliquin als presumptes autors d'un robatori en un bar de la població cordovesa de Baena. Els lladres van endur-se 600 euros en efectiu, paquets de tabac per valor de 1.500 euros i diversos dècims de loteria. El robatori va tenir lloc el 24 de març. Dies després, concretament el 29, la fortuna va voler que alguns dels números sortissin premiats en el sorteig de la loteria. I, és clar, van voler cobrar el premi. És per això que la Guàrdia Civil va establir un dispositiu especial per mirar de controlar els establiments de loteries i apostes de l'Estat de Baena.

Actualitzat

Va ser l'11 d'abril quan els agents de la Benemèrita van detenir un jove de 22 anys que volia cobrar diversos dels dècims sostrets del bar i que havien estat premiats.

L'individu, que ha quedat imputat en el cas, va assegurar a la Guàrdia Civil que els dècims els hi havien donat dues persones de la localitat a canvi d'un percentatge.

Els agents van localitzar els dos sospitosos aquell mateix dia i els va arrestar com a presumptes autors del robatori dels bitllets de loteria.

Anar al contingut