Els agressors no poden fer trucades perdudes a les víctimes (Pixabay/Foundry)
Tòquio

Detingut un jubilat japonès per trucar 24.000 vegades a la companyia telefònica

L'home es queixava reiteradament d'incompliment de contracte, insultava el personal o penjava just després de telefonar

RedaccióActualitzat

Hi ha llocs on queixar-se és l'esport nacional, però costa passar de la indignació a l'acció. Al Japó, però, un jubilat ha passat a l'acció, i de forma reiterada. De fet, Akitoshi Okamoto, de 71 anys, ha acabat detingut per haver trucat 24.000 vegades a la companyia telefònica.

La policia el va detenir la setmana passada, després d'haver fet centenars de trucades en vuit dies al servei d'atenció al client de KDDI, la principal operadora de telefonia japonesa.

Segons un portaveu policial, però, feia temps que l'home telefonava amb insistència a la companyia:

"Demanava al personal de KDDI que es disculpés per haver violat el contracte que tenia. També passava molt sovint que penjava just deprés de trucar."

Segons els mitjans japonesos, l'home insultava el personal i es queixava que no podia escoltar la ràdio a través del mòbil. D'altres diuen que no podia fer trucades a un programa de ràdio en el qual estava interessat.

La detenció s'ha fet pel delicte d'"obstrucció fraudulenta de negoci". KDDI ha al·legat que la freqüència de trucades d'aquest client li dificultava l'atenció a altres usuaris.

ARXIVAT A:
ConsumPolicial
Anar al contingut