Barcelona

Detingut un jove per insults i agressions racistes en un tren de FGC

La Guàrdia Civil ha detingut a Santa Coloma de Cervelló un jove per haver agredit i proferit insults racistes a una menor equatoriana en un tren dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). Segons sembla, el noi va colpejar amb el peu i els punys la noia, de 16 anys, a més d'insultar-la greument i amenaçar-la de mort per raó del seu origen. Sergi Xavier M. M., de 21 anys, ja compta amb antecedents per robatori amb violència.

Actualitzat

Les imatges del comboi, que cobria el trajecte entre Plaça d'Espanya i Martorell, corresponen al 7 d'octubre i s'hi veu com el jove parla pel telèfon mòbil i pronuncia paraules com "moro", "tret" o "matar". En un moment de la conversa, la jove va mirar el presumpte agressor i aquest s'hi va acostar i, sense penjar el telèfon, va començar a insultar-la, dient-li "immigrant de merda" i que tornés al seu país. Els cops i els insults van durar fins que el jove va baixar a l'estació de la Colònia Güell.

A continuació, la noia va trucar al número d'emergències 112 i, a l'estació de Sant Vicenç dels Horts, l'esperaven agents de la Guàrdia Civil per atendre-la. La noia estava en estat de xoc i molt espantada i, des d'aleshores, té fòbia a sortir al carrer.

Anar al contingut