Castellet i la Gornal

Detingut un jove de Bellvei acusat de la mort d'un home aparegut en una piscina de Castellet i la Gornal

La Guàrdia Civil ha detingut un veí de Bellvei de 21 anys acusat de la mort a cops d'un home a Castellet i la Gornal. Els fets han passat en una casa de la urbanització Roca Llisa, propietat d'un familiar del detingut, i el cadàver ha aparegut a l'interior d'una piscina sense aigua. Segons fonts de la investigació, els dos homes s'han discutit de forma violenta, probablement per motius de drogues. La víctima tenia 48 anys i era veí de Badalona. La Guàrdia Civil espera ara els resultats de l'autòpsia per saber quines han estat les causes exactes de la mort. Mentrestant, el detingut parla d'una mort accidental. Els dos implicats en aquest cas tenien antecedents penals.

Actualitzat

El pare del jove detingut, veí de Bellvei, ha estat qui ha donat l'alerta a la Guàrdia Civil. Segons ell, el seu fill li havia confessat que s'havia barallat amb un home i que aquest havia caigut accidentalment en una piscina. Després de rebre l'avís, diversos agents han acudit al lloc dels fets i han trobat el cadàver a la piscina buida a més de restes de sang a la piscina, a l'interior de l'habitatge i en un cotxe estacionat a la porta.

Tot i que els agents han trobat un nombre elevat de proves que apunten a una mort "bastant violenta", encara no s'ha pogut establir l'arma homicida. Creuen, però, que s'hauria utilitzat algun objecte pesant i un arma blanca que encara no han estat trobats.

La finca on s'ha trobat el cadàver és de l'oncle i padrí del detingut. Carlos Bueno, de 63 anys i amb mobilitat reduïda, ha explicat la seva sorpresa després de trobar-se el seu nebot a altes hores del matí. En declaracions a Catalunya Informació, ha explicat que va sentir un soroll cap a la una de la matinada i va pensar que entraven a robar, però que va tenir una sorpresa després de veure que "era el meu nebot, que volia trucar al seu pare". Després de parlar per telèfon, el detingut "va destrossar la porta, va trencar el cable del telèfon i se'n va anar", segons Bueno. A partir d'aquí, assegura que ja no sap res més.

La Guàrdia Civil investiga la relació que hi ha entre la víctima i el detingut, i no es descarta que hi hagi algun vincle sentimental. Treballen amb la hipòtesi d'una venjança relacionada amb algun "assumpte il·lícit", relacionat amb el tràfic de drogues.

Anar al contingut