Els agents haurien identificat els manifestants sense motiu aparent
Els agents haurien identificat els manifestants sense motiu aparent
Barcelona

Detingut un home per segrestar l'exparella i agredir-la sexualment durant tres dies

El jutge ha deixat l'home en llibertat amb càrrecs acusat de detenció il·legal i maltractament

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous a Barcelona un home per retenir la seva exparella durant tres dies i forçar-la a manrtenir relacions sexuals. El detingut, de 37 anys, va segrestar la dona al seu domicili i la va agredir físicament i sexualment després de trencar-li el mòbil per evitar que demanés ajuda. Finalment, la víctima va poder enviar un correu d'auxili a un conegut, que va alertar la policia.

Agents dels Mossos de la comissaria de Sant Martí van detenir l'agressor al domicili mentre el Sistema d'Emergències Mèdiques va atendre la dona.

L'home va passar dissabte a disposició judicial i el jutge del Jutjat de Violència número 1 de Barcelona el va deixar en llibertat amb càrrecs. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya explica que la víctima"no va denunciar agressió sexual, i la denúncia és un element necessari per perseguir aquest tipus de delictes".

La víctima sí que ha denunciat retenció il·legal perquè va estar en tot moment, en tres llocs diferents de Catalunya, inclosos espais públics, absolutament controlada per la seva exparella.

El magistrat ha prohibit a l'home acosat-se a menys de 1.000 metres i de comunicar-se amb la dona per qualsevol via.

El telèfon d'atenció per a casos de violència masclista és el 900 900 120. A través del telèfon, s'assessora sobre quines opcions hi ha i quins recursos tenen a l'abast. També hi ha una línia de WhatsApp 671 778 540 i una adreça de correu 900900112@gencat.cat.

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaAgressió sexual
Anar al contingut