Una pancarta contra els feminicidis en una manifestació feminista
Una pancarta contra els feminicidis en una manifestació feminista

Detingut un home per matar la parella, de 43 anys, a Tarancón, a Conca

Fa un mes un jutge va absoldre el detingut i va retirar l'ordre d'allunyament que tenia sobre la dona

Un home ha matat la parella a Tarancón, a Conca. La dona, de 43 anys, l'han trobada morta a casa seva a primera hora del matí.

Segons ha informat la Guàrdia Civil, l'agressor, un home de 38 anys, s'ha presentat a la caserna de Tarancón i ha confirmat que havia matat la seva parella. Agents del cos han anat al domicili i hi han trobat el cos sense vida.

Fins fa un mes, el detingut havia tingut una ordre d'allunyament sobre la dona, però l'hi van retirar perquè un jutjat el va absoldre

El delegat del govern espanyol a Castella-la Manxa, Francisco Tierraseca, ha confirmat la detenció i l'Ajuntament de Tarancón ha decretat tres dies de dol.


13 dones assassinades aquest any a Espanya

Amb aquesta, ja són 13 les dones mortes per violència de gènere a tot l'estat des de començaments d'any. Des que es van començar a comptabilitzar, el 2003, són 1.139 assassinats, segons les dades del Ministeri d'Igualtat espanyol, que només té en compte les dones assassinades per la parella o exparella.

Si creus que pots ser víctima de violència masclista o coneixes algú que pot ser-ho, hi ha diverses maneres de demanar ajuda: 

 

 

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut