Comissaria del Mossos d'Esquadra de Premià de Mar (Google Streetview)
Premià de Mar

Detingut un home per maltractar un cadell de gos fins a matar-lo a Premià

Agredeix els policies amb puntades de peu i mossegades durant la detenció

Actualitzat

Un home va ser detingut per maltractar el seu gos fins a matar-lo i agredir els agents durant la detenció, aquest dimecres a Premià de Mar, al Maresme.

El detingut és un home de 23 anys, veí del municipi, que passarà a disposició del jutge acusat de maltractament animal amb resultat de mort i d'atemptar contra agents de l'autoritat.  

 

Els Mossos d'Esquadra i agents de la Policia Local van acudir poc després de la mitjanit al domicili del detingut perquè els veïns van avisar que sentien molt soroll de cops i trencadisses, i els gemecs d'un gos a l'interior del pis.

Un cop al lloc dels fets, al casc antic de la població, els agents no van aconseguir que l'home els obrís la porta, mentre se sentien els grinyols de l'animal.

Des del terrat la policia va poder veure per una finestra el gos ajagut en una caixa de plàstic "respirant molt fluix i amb espasmes" i un home que "s'amagava en una estança per tal que no el veiessin", segons expliquen els Mossos.

Davant la negativa a obrir-los la porta, finalmemnt els agents van accedir al domicili per una finestra. En aquest moment, "l'home es va abraonar sobre els agents, donant-los puntades de peu i mossegades".

 

El cadell mor pels cops

Després de detenir l'home, es va traslladar el gos, un cadell, al veterinari de guàrdia de la protectora d'animals d'Argentona, CAAD Maresme, on poc després va morir a causa de les lesions.

El detingut passarà aquest dijous a disposició del jutge d'instrucció de guàrdia de Mataró.

ARXIVAT A:
Maltractament animalMossos d'EsquadraPolicial
Anar al contingut