Detingut un home per maltractar i negar-se a alimentar una dona dependent a València
Agents de la Policia Nacional han realitzat la detenció al districte de Patraix, a València (Policia Nacional)
València

Detingut un home per maltractar i negar-se a alimentar una dona dependent a València

L'agressor, que s'encarregava de cuidar la dona a canvi d'allotjament, va seguir atacant la víctima quan va arribar la policia, que el va reduir

Un home de 52 anys ha estat detingut a València per haver maltractat una dona en situació de dependència a qui cuidava a canvi d'allotjament. El presumpte autor del crim de violència masclista s'hauria negat a alimentar-la i l'hauria agredit en diverses ocasions.

La detenció va tenir lloc dissabte a dos quarts de quatre de la tarda. Agents de la Policia Nacional van rebre un avís al districte valencià de Patraix. Quan hi van arribar, van trobar el presumpte maltractador insultant una dona d'uns 50 anys, asseguda en una cadira de rodes i connectada a una màquina d'oxigen.

Davant dels agents, l'home li va agafar cabells i la va sacsejar bruscament mentre la insultava. La policia va reduir l'home, que va respondre amb molta violència física i verbal, segons la denúncia.

Els policies van poder esbrinar que el detingut tot just acabava d'arribar a l'habitatge i s'hauria negat a donar menjar a la dona i acompanyar-la al lavabo. Quan ella li va recriminar aquesta actitud, l'home hauria respost colpejant-li el cap i estirant-li els cabells.
 

Les agressions haurien estat reiterades

Suposadament, els maltractaments haurien succeït en diverses ocasions, fins al punt que la dona hauria demanat a l'agressor que abandonés el domicili. Per tot això, els agents el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar.

El detingut, que tenia antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaPolicia NacionalPaís Valencià
Anar al contingut