Barcelona

Detingut un home per apunyalar la seva dona, embarassada, i matar-li el fill, a Barcelona

La dona, de 31 anys, està ingressada en estat crític

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 33 anys acusat d'haver intentat matar la seva parella. L'home l'ha apunyalat i l'ha deixat en estat crític. La dona, de 31 anys, estava embarassada de set mesos i ha perdut el fill.

Els fets han passat al carrer Francesc Bolós del districte de Nou Barris de Barcelona. La policia ha rebut l'alerta d'una baralla a l'interior d'un pis cap a la una del migdia. Quan han arribat al lloc dels fets, s'han trobat una dona en estat avançat de gestació ferida d'arma blanca al portal de l'edifici, que fugia.

Un grup de veïns que han vist com perdia el coneixement just al portal de casa han anat a avisar corrent el farmacèutic que hi ha davant mateix del domicili. Entre tots li han taponat les ferides i, quan han arribat, els serveis d'emergència l'han traslladat d'urgència a l'Hospital de Sant Pau. Els metges han intentat salvar la vida del fill, però tot ha estat inútil.

A dins del pis, els Mossos han trobat un home atrinxerat en una habitació. Segons els agents, l'home s'ha autolesionat. També ha estat traslladat la Vall d'Hebron i ha quedat detingut.

Indignació per una nova agressió masclista

L'alcaldessa Ada Colau ha fet pública la seva indignació per l'agressió. Ha estat la mateixa alcaldessa qui ha donat la notícia que el nen que portava la dona havia mort, confirmada després pels Mossos d'Esquadra:


Els Mossos han obert una investigació per aclarir els fets.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut