Els fets van tenir lloc l'1 d'agost a la localitat de Verges, al Baix Empordà
Els fets van tenir lloc l'1 d'agost a la localitat de Verges, al Baix Empordà
Banyoles

Detingut un home per amenaçar dos veïns de Verges mentre retirava estelades

L'arrestat anava amb un grup de quatre persones més quan va amenaçar dos veïns de Verges amb un ganivet

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Banyoles l'encaputxat que va amenaçar dos veïns de Verges amb un ganivet quan aquests li van recriminar que estigués arrencant estelades i llaços grocs al municipi.

L'arrestat, que té 51 anys, anava amb un grup de quatre persones més quan la matinada de l'1 d'agost es van dedicar a arrencar els símbols que demanen la llibertat dels presos a la localitat del Baix Empordà.

Dos veïns del poble van intentar aturar-los, recriminant-los que malmetessin els símbols. Aleshores, l'ara detingut, que portava una escala plegable d'uns 2 metres d'alçada, va colpejar un dels veïns. A més, va treure un ganivet d'uns 15 centímetres de fulla, li va col·locar prop de l'abdomen i el va amenaçar. Quan una altra persona es va interposar entre ells dos, també va ser amenaçada pel multireincident.

El dia dels successos, l'alcalde de Verges, Ignasi Sabater, va denunciar la presència del grup d'encaputxats a la xarxa, compartint un vídeo dels fets:

 

 

L'arrestat acumula fins a 26 antecedents policials al seu historial entre els quals es troben atracaments a benzineres, estafes, atemptat contra agents de l'autoritat i falsificacions de moneda i documents públics entre d'altres.

A més d'ell, els Mossos d'Esquadra també han identificat els quatre encaputxats que l'acompanyaven durant la matinada de l'1 d'agost. La policia ha obert diligències policials contra ells, que ja s'han tramès al jutge.

ARXIVAT A:
PolicialProcés català
Anar al contingut