Les agressions van ser després de la gala d'entrega dels premis cinematogràfics, a Saragossa (EFE/Javier Cebollada)

Detingut un home per agressions sexuals a la festa posterior als premis Feroz a Saragossa

L'associació responsable de la gala ha condemnat rotundament les agressions denunciades per un home i una dona

RedaccióActualitzat

El productor Javier Pérez Santana, de 55 anys ha estat detingut com a suposat autor de dues agressions sexuals a la festa de després de la gala dels Premis Feroz que es va fer a Saragossa, al recinte de l'anomenat Espacio Ebro, al Parc de l'Aigua, construït per a l'Expo del 2008. Hores després, el jutge l'ha deixat en llibertat amb càrrecs.

Les víctimes són una dona i un home que han denunciat aquest matí les agressions, que van passar entre les quatre i les sis de la matinada.

La Policia Nacional investiga també un segon individu per la seva implicació.

L'Associació d'Informadors Cinematogràfics d'Espanya, que organitza la gala dels premis cinematogràfics, ha "condemnat rotundament" les agressions i assegura que, un cop s'aclareixi què ha passat, "els presumptes autors d'aquest fet lamentable seran vetats dels premis Feroz i de totes les activitats organitzades per l'AICE". 

En el comunicat que ha fet públic, l'organització també explica que "l'equip de seguretat de l'esdeveniment va intervenir només saber el fet, va aïllar els agressors i va assistir les víctimes" i que va avisar immediatament la policia, que s'ha fet càrrec de les denúncies i de la investigació.

El president del govern d'Aragó, Javier Lambán, també s'ha mostrat indignat per les agressions i ha lamentat la "imatge negativa que es projecta de Saragossa", en un missatge a Twitter:

L'Ajuntament de Saragossa també ha expressat, en un comunicat l'"absoluta condemna i repulsa" per qualsevol agressió sexual i ha dit que espera que les investigacions puguin aclarir què ha passat al més aviat possible.

 

ARXIVAT A:
CinemaAgressió sexual
Anar al contingut