Sevilla

Detingut un home de 79 anys per la mort a ganivetades de la seva dona

La violència de gènere ha deixat una nova víctima, aquesta vegada a la localitat sevillana d'Utrera. La víctima és una dona de 83 anys que va morir a mans del seu marit, qui li va clavar diverses punyalades al coll. Poc després del crim, la Guàrdia Civil va detenir el presumpte parricida, que no tenia antecedents penals ni cap denúncia per maltractaments. Consuelo G.O. va morir a dos quarts de deu del vespre al domicili familiar, a la barriada Madre Carmelita. El detingut, que té una forta depressió, passarà aquest diumenge a disposició judicial. La parella no té fills.

Actualitzat
El jutjat número 2 d'Utrera porta la instrucció de l'enèsim cas de violència domèstica que s'ha registrat a Espanya aquest any. Per causes que no se saben, Antonio A.O., de 79 anys, va acabar amb la vida de la seva dona, Consuelo G.O., de 83, clavant-li fins a catorze vegades un ganivet. Els fets van passar a dos quarts de deu, i mitja hora més tard el mateix agressor va trucar als seus tres nébots per avisar-los del que havia fet.

Els nébots, els familiars més pròxims del matrimoni, que no tenien fills, van acudir al domicili de la parella i van poder comprovar que el que els deia el seu oncle no era broma. Van avisar els veïns, els quals van alertar la policia.
Anar al contingut