Girona

Detingut un home acusat de robar a avis amb violència a Girona

L'agressor va colpejar violentament les dues víctimes i els va sostreure 120 euros i un telèfon mòbil

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Girona un home de 25 anys com a presumpte autor de dos robatoris amb violència a Girona. Les víctimes dels robatoris són persones d'edat avançada.

L'home, un camioner de 25 anys i veí de València, es va aturar a descansar a Girona, va deixar el vehicle aparcat als afores de la ciutat i va deambular pels carrers amb l'objectiu de robar persones d'edat avançada. 

Els dos robatoris que se li imputen es van cometre el mateix dia, el 17 d'abril, al barri de Sant Narcís. El primer robatori va passar a les nou del vespre quan un home de 82 anys va rebre dos cops de puny quan es disposava a entrar a casa seva. A l'home li van robar la cartera amb 120 euros. Arran de l'agressió, la víctima va tenir lesions greus.

El segon atracament va ser tres quarts d'hora més tard, també  a la ciutat de Girona. Una dona de 76 anys que caminava pel carrer va rebre un fort cop de puny que la va fer caure a terra i la va deixar inconscient. L'agressor li va sostreure una bossa de mà on portava 6 euros i el telèfon mòbil. El presumpte agressor va fer ús del telèfon mòbil robat i, així, la policia el van poder localitzar.

Un cop identificat, els Mossos van detenir l'home, acusat de cometre tots dos atracaments amb violència quan circulava amb el seu camió per l'autopista AP-7. Els Mossos destaquen la violència del lladre cap a persones indefenses. Avui, dissabte, passa a disposició judicial.

Una de les víctimes, l'home de 82 anys ha rebut l'alta, tot i que l'hauran d'operar aviat. La dona de 76 anys continua ingressada a l'Hospital Josep Trueta, inconscient i en estat molt greu.
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut