Arma de guerra confiscada
Detingut un home per tenir una metralladora d'infanteria de la Guerra Civil
Cassà de la Selva

Detingut un home a Cassà que amagava una metralladora d'infanteria al soterrani

L'arma, de l'època de la Guerra Civil i que encara podria funcionar, estava oculta i va sortir a la llum per la discussió del detingut amb una altra persona

RedaccióActualitzat

Un home ha estat detingut a Cassà de la Selva, al Gironès, per tenir una metralladora d'infanteria amagada al celler de casa seva. L'arma podria ser de l'època de la Segona Guerra Mundial o de la Guerra Civil i podria funcionar. Se l'acusa de tinença d'armes i explosius.

El detingut, de 59 anys, tenia l'arma amagada. Els Mossos van ser alertats d'aquesta possessió quan el detingut i una altra persona discutien. L'home va negar la possessió de l'arma de guerra, però els agents van comprovar que efectivament tenia una metralladora MG amb el seu trípode al soterrani de casa, oculta sota una manta. Al terra del garatge de l'acusat, els Mossos van trobar una porta que duia a un celler subterrani on hi havia un safareig i allà hi havia l'objecte amagat i embolicat.

Pla detall de l'arma de guerra confiscada pels Mossos d'Esquadra
Pla detall de l'arma de guerra confiscada pels Mossos d'Esquadra (Mossos d'Esquadra)

Segons els Mossos, l'arma data d'entre 1930 i el 1945, i malgrat l'antiguitat, la metralladora encara podria funcionar. L'home va ser detingut el dijous 27 per tinença d'armes i explosius i ara passarà a disposició judicial.

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraGuerra Civil espanyola
Anar al contingut