Els agents van poder detenir el presumpte agressor gràcies al fet que un testimoni el va perseguir
Els agents van poder detenir el presumpte agressor gràcies al fet que un testimoni el va perseguir

Detingut un home a Barcelona per apallissar un sensesostre al districte de Sant Martí

La víctima va denunciar que un desconegut li havia fet cops de puny a la cara i colpejat amb un pal a les cames

Actualitzat

Els Mossos han detingut aquesta matinada un home de 35 anys com a presumpte autor d'una agressió violenta contra un home que dormia al carrer.

Els fets van passar a quarts d'una de la nit al carrer Andrade del districte de Sant Martí. La policia va rebre l'avís de l'atac gràcies a la trucada d'un testimoni de l'agressió a Emergències

 


Quan la policia va arribar al lloc dels fets, la víctima va denunciar que un desconegut l'havia colpejat amb cops de puny a la cara i amb un pal a les cames. L'agressor havia fugit poc abans que arribessin els Mossos i, segons va explicar la víctima, un amic seu, que també dorm al carrer, l'estava perseguint.

Una altra patrulla dels Mossos va rebre llavors l'avís d'una discussió entre dos homes no gaire lluny del lloc de l'agressió. Quan els agents hi van arribar, van trobar l'amic de la víctima, que havia pogut aturar el presumpte agressor. La patrulla el va identificar gràcies al testimoni de diverses persones que havien vist l'atac i va detenir-lo per un delicte de lesions.

Els serveis d'emergència van traslladar la víctima a l'Hospital del Mar per tractar-lo dels cops i lesions que presentava. 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut