La plantació de marihuana trobada en una casa de colònies a Manresa (ACN / Mossos)
La plantació de marihuana trobada en una casa de colònies a Manresa (ACN / Mossos)
Manresa

Detingut un fugitiu d'una presó danesa acusat de plantar marihuana a Manresa

L'home, que va sortir de Dinamarca durant un permís, s'encarregava de 350 plantes de marihuana en una casa de colònies de Manresa

Redacció / ACNActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Manresa un home que havia fugit d'una presó de Dinamarca aprofitant-se d'un permís de sortida, quan estava complint condemna per un delicte contra la salut pública.

Després de mesos d'investigació, se l'ha localitzat en una antiga casa de colònies, on s'ha trobat una plantació interior de marihuana amb 350 plantes a les golfes. També hi havia eines destinades al cultiu i la distribució de la droga.

 

El 3 de novembre, agents dels Mossos d'Esquadra van entrar per escorcollar la finca, moment en el qual l'home va saltar per una de les finestres del primer pis i va intentar fugir. Finalment, va ser interceptat i detingut. L'home, que tenia una ordre de cerca de les autoritats daneses, ha ingressat a la presó per l'ordre europea internacional de detenció i entrega.

Els Mossos també van detenir tres homes més que hi havia a la casa de colònies, que han quedat en llibertat amb càrrecs.

 

Un agent dels Mossos d'Esquadra, davant la plantació de marihuana que presumptament gestionava el detingut
Un agent dels Mossos d'Esquadra, davant la plantació de marihuana que presumptament gestionava el detingut (ACN / Mossos)

 

Escapat d'una casa de Castellví de Rosanes

La investigació va començar a l'agost, quan els Mossos van rebre la informació que un home amb una ordre internacional de cerca podria estar vivint en una casa aïllada de Castellví de Rosanes. L'home, però, va marxar de la casa i es va establir en una altra localitat.

Durant els mesos següents, se'l va poder ubicar al Bages i, finalment, se'l va poder localitzar en una casa de colònies dels afores de Manresa. A través de les tasques de vigilància, es va comprovar que hi havia diversos moviments d'entrada i sortida de la finca i que la casa estava custodiada per cinc gossos de raça perillosa.

ARXIVAT A:
DroguesPolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut