Tarragona

Detingut un fals dentista que hauria ocasionat "lesions irreversibles"

La policia estatal ha detingut un "fals" dentista que exercia des de feia anys a la ciutat de Tarragona sense cap mena de títol oficial. El fals dentista, un ciutadà hispanoxilè, dirigia la clínica dental Leonal situada al carrer Lluís Companys. Feia servir el número de col·legiat d'altres companys i així exercia la professió de forma fraudulenta.

Actualitzat
Com a conseqüència de la seva falta de perícia i mala praxi, el fals odontòleg hauria ocasionat "lesions irreversibles" a nombrosos pacients, amb els conseqüents perjudicis físics, psíquics i econòmics. Paral·lelament, a la majoria dels clients de la clínica odontològica els hi allargava deliberadament els tractaments amb un exclusiu ànim de lucre.

A causa d'una denúncia per estafa durant el mes de juny, la policia va iniciar la investigació. Ha estat detingut, posat a disposició judicial i la clínica dental ha estat clausurada.

A l'home se l'acusa de diversos delictes com falsedat documental, usurpació d'estat civil, intrusisme professional, estafa i lesions.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut