Estat en què va quedar el cotxe del detingut, després d'atropellar dues vegades la víctima
Estat en què va quedar el cotxe del detingut, després d'atropellar dues vegades la víctima
Lleida

Presó sense fiança per al detingut per atropellar dues vegades una dona, que ha mort

a dona, de 79 anys, va ingressar en estat molt greu a l'Hospital Arnau de Vilanova, on ha mort aquest matí

RedaccióActualitzat

La dona de 79 anys ha mort a l'Hospital Arnau de Vilanova després que un vehicle la va atropellar aquest dilluns dues vegades al barri de Balàfia de Lleida, segons ha avançat Catalunya Ràdio. 

Els fets van passar a l'avinguda de Pinyana, en un pas de vianants que hi ha a la rotonda, a certa distància del carrer Valls d'Andorra. La dona travessava el pas de vianants sense semàfor, poc abans de dos quarts d'una del migdia, quan un turisme la va atropellar.

 

Segons informa el diari Segre, després de l'atropellament, el conductor del darrere hauria fet sonar el clàxon per alertar l'home. Quan el conductor estava fent maniobres per estacionar el vehicle, va tornar a passar per sobre de la dona, en un segon atropellament. Posteriorment, va sortir del cotxe i va fugir a peu.

 

Façana de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida

 

Una hora més tard, una patrulla de la Guàrdia Urbana va localitzar l'home, de 52 anys, a l'estació d'autobusos de Lleida, al carrer Saracíbar. Els agents el van identificar i el van detenir com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit.

L'home va donar negatiu en la prova d'alcoholèmia i positiu en el test de drogues.

 

La magistrada del jutjat d'Instrucció 1 de Lleida en funcions de guàrdia ha acordat presó provisional, comunicada i sense fiança per al conductor La causa està oberta per homicidi per imprudència greu, abandonament del lloc dels fets, conducció sota els efectes de les drogues i conducció sense permís per pèrdua de punts.

 

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut