El conductor va embestir una família que caminava per la vora de la carretera ferint greument dues dones (Mossos)
Bellvei

Detingut un conductor begut i drogat per atropellar greument dues dones a Bellvei

L'home, que ja tenia antecedents per conduir ebri, l'endemà va quedar en llibertat amb càrrecs

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres un home de 40 anys i veí de Bellvei, al Baix Penedès, per conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues i atropellar greument dues dones.

Els fets van passar al voltant de les sis de la tarda al camí del Castell de la Muga de Bellvei, quan el cotxe que conduïa l'home va sortir de la carretera i va envestir una família que caminava correctament pel costat de la via, segons han informat els Mossos. El conductor va ferir greument dues dones del grup que formaven amb un altre home i una menor.
 

 

En arribar al lloc dels fets, els Mossos van trobar les dues víctimes i el conductor autor de l'atropellament amb símptomes evidents d'anar sota els efectes d'alguna substància.

El Sistema d'Emergències Mèdiques, SEM, va traslladar les dues dones a l'hospital amb pronòstic greu. Una d'elles va ser traslladada en helicòpter per la gravetat de les ferides.

La policia va confirmar que el conductor havia consumit estupefaents: Les proves van donar positiu de cocaïna i una taxa d'alcohol de 0,60 mil·ligrams per litre, més de dues vegades superior al nivell permès, que és de 0,25 mg/l per a conductors no professionals.

Els agents van detenir el conductor com a presumpte autor d'un delicte de conducció sota l'efecte de l'alcohol i les drogues i per un delicte de lesions per imprudència greu.

L'home, que tenia un antecedent per conduir begut, va passar a disposició del jutjat del Vendrell i l'endemà el jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs.

ARXIVAT A:
TrànsitDrogues
Anar al contingut