El conductor va donar un resultat d'1,31 mil·ligrams per litre aspirat, vuit vegades el límit permès (ACN / Mossos d'Esquadra)
El conductor va donar un resultat d'1,31 mil·ligrams per litre aspirat, vuit vegades el límit permès (ACN / Mossos d'Esquadra)

Detingut un camioner que multiplicava per vuit la taxa d'alcohol permesa

El conductor va sortir de la via a l'N-260z, a Sant Joan les Fonts, i els agents dels Mossos que van anar a ajudar-lo se'l van trobar-lo amb clars símptomes d'embriaguesa

AgènciesActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Sant Joan les Fonts un camioner que multiplicava per vuit la taxa d'alcohol permesa, en donar un resultat d'1,31 mil·ligrams per litre aspirat.

Els fets van passar divendres passat, 7 de maig, quan el conductor, de 40 anys, va sortir de la via a la carretera N-260z. Al voltant de dos quarts de nou del vespre, els agents dels Mossos que estaven fent un control a l'A-26, una via paral·lela, van veure com el vehicle sortia de la via i van dirigir-se al lloc dels fets per auxiliar el camioner.

Quan van arribar al lloc del sinistre, van notar que l'home presentava clars símptomes d'estar sota els efectes de l'alcohol i van fer-li una primera prova, que va donar positiu amb una taxa més de vuit vegades superior a la màxima permesa per a aquest tipus de professionals.

L'home, amb antecedents per fets similars, es va negar a fer-se la segona prova d'alcoholèmia i va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària. L'endemà va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot, que va decretar-ne la posada en llibertat amb càrrecs.

El vehicle, inclòs el semiremolc, es va retirar de la via.

 

El conductor va sortir de la carretera a la N-260z (ACN)

 

ARXIVAT A:
TrànsitMossos d'Esquadra
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut