Detingut un camioner per atropellar mortalment un operari de l'AP-7 i fugir
Se l'acusa d'un presumpte delicte d'homicidi per imprudència greu (Mossos)

Detingut un camioner per atropellar mortalment un operari de l'AP-7 i fugir

Els Mossos han localitzat el conductor quan s'ha aturat a la següent àrea de l'autopista

Actualitzat

Un camió ha envaït un carril tallat en un tram d'obres a l'AP-7 i ha atropellat un dels operaris de manteniment que hi treballaven, que ha mort. El conductor ja ha estat detingut.

Els fets han passat a quarts de cinc de la matinada de dijous a l'alçada de Castellet i la Gornal, a l'Alt Penedès.

Els operaris enretiraven cons amb un camió petit al carril dret de l'autopista. El conductor d'un camió frigorífic ha envaït el carril tallat, emportant-se diversos cons, i ha fregat el camionet i ha atropellat l'operari. L'altre treballador ha resultat il·lès. El conductor del camió ha fugit.

S'han activat 12 patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions de Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del SEM.

Els Mossos han localitzat i han detingut el conductor quan s'ha aturat a la següent àrea de descans de l'autopista, a causa dels danys soferts al camió.

El detingut ha donat negatiu al control d'alcoholèmia. Se l'acusa d'un presumpte delicte d'homicidi per imprudència greu i abandonament del lloc de l'accident.

Fins a les 9 del matí només s'ha pogut circular per un carril en sentit sud de l'autopista. 

L'operari mort tenia 50 anys i era veí de Sant Andreu de la Barca, al Baix Llobregat. Amb ell ja són 67 les víctimes mortals en accident de trànsit aquest any.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut