Berga

Detingut un bomber de Berga acusat d'abusar sexualment de sis menors

El detingut també està acusat d'un presumpte delicte d'exhibicionisme, a més d'abús de menors. Els agents van iniciar la investigació arran de la denúncia d'un dels pares i la detenció es va produir el passat 20 de gener. Després de passar a disposició judicial, van decretar mesures cautelars d'allunyament a les víctimes.

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra de Berga han detingut un bomber com a presumpte autor d'un delicte d'exhibicionisme i abús de menors. El detingut està acusat d'haver abusat sexualment de sis menors d'entre 12 i 15 anys i, també, d'un delicte exhibicionisme per haver mostrat els seus genitals.

Es tracta d'un bomber del Parc de Bombers de Berga, de 46 anys, que actualment es troba apartat de sou i feina per un expedient disciplinari que no té res a veure amb la causa actual.

Els agents van iniciar la investigació arran de la denúncia d'un dels pares i van detenir el presumpte autor el dia 20 de gener. El detingut va passar a disposició judicial i es van decretar mesures cautelars d'allunyament a les víctimes.

Per una altra banda, es dóna la circumstància que fa poques setmanes els Mossos també van detenir al Berguedà un actor i entrenador de futbol per assetjar sexualment quatre menors a través d'internet.

Anar al contingut