Miami

Detingut un assessor financer dels EUA acusat de fingir la seva mort

Les forces de seguretat dels EUA han detingut a Florida un assessor financer acusat de simular la seva mort. L'home es va llançar amb paracaigudes abans d'estavellar la seva avioneta. Estava acusat de frau com a presumpte responsable de malversar centenars de milers de dòlars de nombrosos particulars.

Actualitzat
Marcus Schrenker era l'única persona a bord de l'avioneta que va partir diumenge passat des de la ciutat d'Anderson, a Indiana, rumb a Florida. Els investigadors han declarat que mentre l'aparell sobrevolava Alabama el sospitós va fer una trucada d'emergència. Després va posar l'aparell en el mode de pilot automàtic i es va llançar en paracaigudes.

L'avioneta buida es va estavellar en una àrea fanganosa a uns centenars de metres de diverses cases, a prop de la ciutat de Milton. En la col·lisió cap persona va resultar ferida ni tampoc es van produir grans danys materials. Schrenker va aconseguir que un oficial de la policia el traslladés a un hotel de la zona. El sospitós havia amagat prèviament una motocicleta prop de l'establiment i va fugir abans que la policia s'adonés de la presència de l'avioneta estavellada.

L'arrest de Schrenker, de 38 anys, es va produir ahir en una zona rural del nord de Florida, a la ciutat de Quincy, segons ha explicat el xèrif del comtat de Santa Rosa, Scott Haines. Alguns mitjans locals han assegurat que Schrenker ha estat hospitalitzat per un intent de suïcidi després d'intentar-se tallar les venes, però aquesta informació encara no ha estat confirmada per la policia.

Anar al contingut