L'acusat, que ha ingressat a la presó, ja havia estat detingut per fets similars (Policia Nacional)
Madrid

Detingut per violar la filla de mesos i oferir-la a tercers perquè l'agredissin sexualment

La mare també ha estat detinguda per compartir els vídeos de les agressions sexuals i els serveis socials de Madrid s'han fet càrrec de la criatura

Redacció/AgènciesActualitzat

La Policia Nacional ha detingut a Madrid un home acusat de violar la seva pròpia filla, de pocs mesos d'edat, i d'oferir-la a tercers perquè l'agredissin sexualment, una explotació que gravava i difonia a les xarxes socials.

La mare de la criatura també ha estat detinguda, acusada d'intercanviar arxius de pornografia infantil amb la seva parella i pare de la nena. Els serveis socials de la Comunitat de Madrid els han retirat la custòdia i el pare és ara a la presó. 

El cas el van destapar agents de la Unitat Central de Ciberdelinqüència durant tasques de patrullatge per internet, quan van detectar, en col·laboració amb investigadors dels Estats Units, que una persona estava compartint imatges d'explotació sexual de menors molt petits a través de diferents xarxes socials. Els investigadors van poder identificar aquest usuari i investigar el seu entorn, fins que van descobrir que acabava de tenir una filla amb la seva parella.


L'acusat, a més, ja havia estat detingut per fets similars, i per això els agents van demanar una ordre d'entrada i registre del seu domicili, on van trobar evidències que descarregava i compartia amb tercers aquest tipus de material.

El pis on vivien els pares i la menor estava en molt males condicions i els agents van avisar també els Serveis Socials de la Comunitat de Madrid, que van retirar la custòdia de la criatura als seus pares unes setmanes després.

 

ARXIVAT A:
PolicialMenorsAgressió sexual
Anar al contingut